Жилищни обекти

MS2

Този смел и отговорен проект намиращ се в сърцето на гр.Бургас, с лице към един от най-емблематичните места в града пл.“Царица Йоанна“, е именно сградата паметник на културата с административен адрес ул.“Момина съзла“ №2.

READ MORE

TAL/P1&P2

Проекта представлява три етажна производствено-логистична база с работилници, складова площ, офиси и търговска площ изградена в бързо развиващ се индустриален и логистичен парк в землището на гр.Бургас.

READ MORE

TRMEng/P1

Инвестиционното намерение е за многофункционална логистична база с офиси, търговски площи, складове и работилници. Сградата е на два етажа и в нея са интегрирани голям брой интелигентни системи за управление на обитаемата среда, като: слънцезащитни елементи, умно осветление, енергийно ефективно електрическо оборудване и др.

READ MORE

AL50/52/2

Този проект представлява реставрация и консервация на ансамбъл от три сгради намиращи се в идеалния център на гр.Бургас, с лица към главната пешеходна артерия в града, а именно ул.“Александровска“.

READ MORE

INDJE

Село Индже войвода е разположено в сърцето на Странджа планина, като то е запазило автентичния си вид от преди десетки години и е предпочитано място за почивка и постоянно живеене на редица семейства.

READ MORE

HRBino

Само на 15км. от гр.Пловдив, а толкова далеч от напрегнатия и забързан живот в големия град. Именно село Храбрино е мястото мечта, търсено от много нови и прогресивни семейства осъзнали нуждата от спокойствие и чист планински въздох за тях и техните деца.

READ MORE

SLVKV.Bs

Нашият екип е участвал в голям брой проекти за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в ж.к.“Славейков“, гр.Бургас.

READ MORE

ZRNC.Bs

YEAR : 2015-2020 LOCATION : ж.к.“Зорница“, гр.Бургас, България CATEGORY : Жилищни сгради CREATIVE DIRECTOR : арх.А.Андонов, арх.С.Андонова VISUALIZATION :

READ MORE

FOLKLORIA

Фолклория е прототипно нео-фолк селце в Странджа планина където онлайн професионалисти могат да съжителстват с местните и да върнат живота в Бълграските села докато претворяват местната култура и фолклор.

READ MORE

MRdnk.Bs

Нашият екип е участвал в голям брой проекти за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в ж.к.“Меден Рудник“, гр.Бургас. Натрупания опит ни дава възможност за висока експертиза и компетентност върху проблемите свързани със санирането и реконструкцията на типови жилищни сгради строени през 70-те,80-те и 90-те години на XXвек.

READ MORE