AL50/52/2

Този проект представлява реставрация и консервация на ансамбъл от три сгради намиращи се в идеалния център на гр.Бургас, с лица към главната пешеходна артерия в града, а именно ул.“Александровска“.

READ MORE

MS2

Този смел и отговорен проект намиращ се в сърцето на гр.Бургас, с лице към един от най-емблематичните места в града пл.“Царица Йоанна“, е именно сградата паметник на културата с административен адрес ул.“Момина съзла“ №2.

READ MORE

INDJE

Село Индже войвода е разположено в сърцето на Странджа планина, като то е запазило автентичния си вид от преди десетки години и е предпочитано място за почивка и постоянно живеене на редица семейства.

READ MORE

HRBino

Само на 15км. от гр.Пловдив, а толкова далеч от напрегнатия и забързан живот в големия град. Именно село Храбрино е мястото мечта, търсено от много нови и прогресивни семейства осъзнали нуждата от спокойствие и чист планински въздох за тях и техните деца.

READ MORE

TAL/P1&P2

Проекта представлява три етажна производствено-логистична база с работилници, складова площ, офиси и търговска площ изградена в бързо развиващ се индустриален и логистичен парк в землището на гр.Бургас.

READ MORE

TRMEng/P1

Инвестиционното намерение е за многофункционална логистична база с офиси, търговски площи, складове и работилници. Сградата е на два етажа и в нея са интегрирани голям брой интелигентни системи за управление на обитаемата среда, като: слънцезащитни елементи, умно осветление, енергийно ефективно електрическо оборудване и др.

READ MORE